Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013



Η κοπή της πίτας των παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκού



Πιστοί στο ραντεβού τους για άλλη μία χρονιά, οι παλαίμαχοι αθλητές όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Saint George Lycabetus για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.
Σε μία βραδιά αναμνήσεων και ρομαντισμού, δόξες οι οποίες τίμησαν και διακρίθηκαν με το Τριφύλλι για πολλά χρόνια, έδωσαν το παρόν και έστειλαν το μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.
Την εκδήλωση συντόνισαν η πρόεδρος, Μαίρη Λομβάρδου Ζούλα, ο ταμίας Πέτρος Πομώνης και το μέλος, Νίκος Γεωργόπουλος. Παρέστησαν πολλά μέλη του συνδέσμου, καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Τάκης Οικονομόπουλος κ.α.
Η εκδήλωση άρχισε με τις βραβεύσεις και στη συνέχεια, ακολούθησε δεξίωση, όπου οι συνδαιτημόνες είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού. Αποχωρώντας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου..
Φωτορεπορτάζ: Η κοπή της πίτας των παλαίμαχων 
αθλητών του Παναθηναϊκού
Δείτε εικόνες από την κοπή της πίτας των παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (21/1).




1/16
http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου